|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yoshy ve sultan Co Admin

Mesaj Sayısı: 305 Yaş: 15 Nerdensin hepsici: Corum _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: Besiktas hangisi::  Kayıt tarihi: 05/12/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Ptsi Ara. 08, 2008 11:15 am | |
| | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
ya ne yazcami bilmyiom kii valla bende anlamiyom biseyler yaziyorlar iste benim gibi
aman yaz bişiler at gitsinn
evet at gitsin |
tamam bende öyle yapiyim :D sagolunn |
siz attınız ben ne atıyım? |
sohbet etmis gibi olsun bence.. nasilsiniz felan gibi? |
tmm o zaman nasıLsınız |
iyiyiz cicim sennn[/quote]
bende iyim :D sormadin ama neyse :)
sordum ya |
|
 | |
EmO_GirL Mod Yardımcısı

Mesaj Sayısı: 230 Yaş: 16 Nerdensin hepsici: Viyana _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: FenerBahçe ruh hali:  Kayıt tarihi: 28/11/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Perş. Ara. 11, 2008 6:40 pm | |
| | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
ya ne yazcami bilmyiom kii valla bende anlamiyom biseyler yaziyorlar iste benim gibi
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
| yoshy ve sultan demiş ki: | | iyiyiz cicim sennn |
sordum ya |
HeLLO KiTTY Laf buLamadim :D |
|
 | |
yoshy ve sultan Co Admin

Mesaj Sayısı: 305 Yaş: 15 Nerdensin hepsici: Corum _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: Besiktas hangisi::  Kayıt tarihi: 05/12/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Perş. Ara. 11, 2008 10:27 pm | |
| | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
hello kitty :D benim hello kitty pijamam var :D |
|
 | |
>..MerVisH..< Lokum Gibi Admin Merve

Mesaj Sayısı: 464 Yaş: 15 Nerdensin hepsici: gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: fenerbahçe hangisi::  ruh hali:  Kayıt tarihi: 26/10/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Perş. Ocak 22, 2009 7:14 pm | |
| | yoshy ve sultan demiş ki: | | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
HİHİ_________________  {**Sitenin En Gülçin Ve Tubacısı**}__...>tuba büyüküstün fan club |
|
 | |
yoshy ve sultan Co Admin

| Konu: Geri: Alıntı yapmaca Cuma Ocak 23, 2009 3:25 pm | |
| | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
HİHİ |
sizin (msn) adressinizi alabilirmiyim??? ö.m. yle atabilirmisinz? |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 464 Yaş: 15 Nerdensin hepsici: gülçincilerin olduğu yerden _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: fenerbahçe hangisi::  ruh hali:  Kayıt tarihi: 26/10/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Cuma Ocak 23, 2009 5:26 pm | |
| | yoshy ve sultan demiş ki: | | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
HİHİ |
tmm cnm öm atarım sonra ben_________________  {**Sitenin En Gülçin Ve Tubacısı**}__...>tuba büyüküstün fan club |
|
 | |
EmO_GirL Mod Yardımcısı

Mesaj Sayısı: 230 Yaş: 16 Nerdensin hepsici: Viyana _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: FenerBahçe ruh hali:  Kayıt tarihi: 28/11/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Cuma Şub. 06, 2009 7:05 pm | |
| | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
HİHİ |
tmm cnm öm atarım sonra ben |
VaY Be
|
|
 | |

| Konu: Geri: Alıntı yapmaca C.tesi Şub. 07, 2009 8:42 pm | |
| | EmO_GirL demiş ki: | | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | gülçin-MeRvE demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | EmO_GirL demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | erenci_kübi demiş ki: | | Betül demiş ki: | | Betül demiş ki: | | yoshy ve sultan demiş ki: | | kübra_hepsi demiş ki: | yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin |
tmm o zaman nasıLsınız |
sordum ya |
HİHİ |
tmm cnm öm atarım sonra ben |
VaY Be
|
noldu?:D_________________  {**Sitenin En Gülçin Ve Tubacısı**}__...>tuba büyüküstün fan club |
|
 | |
kübra_hepsi SüPer Moderatör

Mesaj Sayısı: 337 Yaş: 16 _hepsi puan_: sanal hayvan:  hangi takımlısın?: fenerbahce & besiktas hangisi::  ruh hali:  Kayıt tarihi: 30/09/08
 | Konu: Geri: Alıntı yapmaca Çarş. Nis. 08, 2009 6:20 pm | |
| EmO_GirL demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: EmO_GirL demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: erenci_kübi demiş ki: Betül demiş ki: Betül demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin
tamam bende öyle yapiyim sagolunn
siz attınız ben ne atıyım?
sohbet etmis gibi olsun bence.. nasilsiniz felan gibi?
tmm o zaman nasıLsınız
yoshy ve sultan demiş ki: iyiyiz cicim sennn
bende iyim sormadin ama neyse
sordum ya
HeLLO KiTTY Laf buLamadim
hello kitty benim hello kitty pijamam var
HİHİ
sizin (msn) adressinizi alabilirmiyim??? ö.m. yle atabilirmisinz?
tmm cnm öm atarım sonra ben
VaY Be
noldu? bilmiyorum |
|
 | |

| Konu: Geri: Alıntı yapmaca C.tesi Ağus. 15, 2009 12:07 pm | |
| | kübra_hepsi demiş ki: | EmO_GirL demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: EmO_GirL demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: erenci_kübi demiş ki: Betül demiş ki: Betül demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: yoshy ve sultan demiş ki: gülçin-MeRvE demiş ki: meltem_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: Betül demiş ki: kübra_hepsi demiş ki: herkes bi önceki mesajı alıntı yapcak ve bişey yazcak ! Hadi bakalım
Ne hadi bakaLım
evet neee
hmmm.....
ne hımmm
ne ne hımmmm yaaa
ne diyosunuz yaaaaa
evet at gitsin
tamam bende öyle yapiyim sagolunn
siz attınız ben ne atıyım?
sohbet etmis gibi olsun bence.. nasilsiniz felan gibi?
tmm o zaman nasıLsınız
yoshy ve sultan demiş ki: iyiyiz cicim sennn
bende iyim sormadin ama neyse
sordum ya
HeLLO KiTTY Laf buLamadim
hello kitty benim hello kitty pijamam var
HİHİ
sizin (msn) adressinizi alabilirmiyim??? ö.m. yle atabilirmisinz?
tmm cnm öm atarım sonra ben
VaY Be
noldu? bilmiyorum |
allahım yaaaa konuşacak şey bulamadık saçmalıyoruz :D_________________  {**Sitenin En Gülçin Ve Tubacısı**}__...>tuba büyüküstün fan club |
|
 | |
|